12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPachete de vacanță reduse cu până la 45% la Târgul de Turism al Olteniei

Pachete de vacanță reduse cu până la 45% la Târgul de Turism al Olteniei

AFIS TTO FINAL PAG 4

Astăzi se deschide Târgul de Turism al Olteniei, organizat la Centrul Multifuncțional Craiova în perioada 18-20 martie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, Consiliilor Judeţene Dolj, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea şi al Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj. Târgul de Turism reunește peste 60 de expozanți din țară, preponderent din zona Olteniei, dar și din străinătate, prin reprezentanți din Bulgaria, Serbia și Spania. Companiile prezente acoperă toată paleta de operatori din domeniu: agenții de turism, companii aeriene, hoteluri și restaurante, companii de asigurări. Vizitatorii vor găsi informații în legătură cu cele mai bune oferte și vor putea beneficia de reduceri de până la 45% la pachetele de vacanță. „Fiecare dintre noi așteptăm cu bucurie sosirea vacanței. Ne gândim la vacanță ca la un binemeritat premiu, iar opțiunile pentru destinații sunt din ce în ce mai variate“, a declarat Valentina Pandia, organizator al Târgului de Turism al Olteniei.

Oferte de muncă în domeniul turismului

Târgul oferă și un bun prilej pentru cei care își caută un loc de muncă. Astfel, cei interesați pot aduce un CV actualizat și participă la bursa locurilor de muncă, care se va desfășura pe durata celor trei zile ale expoziției. Firmele recrutează atât la nivel național, cât și internațional, pentru țări precum Germania. Organizatorii evenimentului, pe lângă ajutorul oferit craiovenilor care intenționează să își planifice și să își achiziționeze o vacanță de vis, și-au propus să ofere și o bună ocazie de petrecere a timpului liber.
Astfel, vizitatorii se vor putea delecta cu programe artistice, un concert oferit de Ansamblul Folcloric „Maria Tănase“, showuri de dansuri braziliene, și se vor putea înscrie la tombole cu premii. Tot în incinta târgului va fi prezentat Podul Îndrăgostiților, care după încheierea evenimentului va fi amplasat într-un loc public din Craiova și valorificat ca obiectiv turistic al orașului.

Ridicări cu balonul până la 100 m

Pentru cei cu spirit de aventură, în parcarea din fața centrului expozițional, un balon cu aer cald se va înălța până la aproximativ 100 m, cu cei care doresc să vadă panorama orașului Craiova. Astfel, târgul oferă toate premisele desfășurării unui eveniment de amploare ce poate deveni un punct de referință al turismului din regiunea Olteniei și pentru zonele învecinate.
Mai multe informații și programul complet al evenimentului, găsiți pe site-ul: www.targdeturismoltenia.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS