17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean arestat pentru tentativă de viol

Doljean arestat pentru tentativă de viol

Un tânăr, de 23 de ani, din comuna doljeană Castranova, a fost arestat preventiv vineri, după ce ar fi încercat să violeze o fată de 16 ani. Ieri, judecătorii de la Tribunalul Dolj au respins contestația suspectului, astfel că acesta rămâne în arestul IPJ Dolj.
Anchetatorii au stabilit că, în după-amiaza zilei de 16 februarie, Pavel Cătălin Costel, de 23 de ani, din comuna Castranova, s-a întâlnit cu o fata de 16 ani, care venea pe un drum agricol de la Puțuri la Castranova. Tânărul ar fi agresat-o pe minora de 16 ani și ar fi încercat să o violeze, însă fata a reușit să fugă. S-a dus direct la postul de poliție din Castranova și le-a povestit oamenilor legii ce i s-a întâmplat.
Ulterior, fata s-a prezentat la IML Craiova, de unde a obținut un certficat medico-legal în care au fost consemnate leziunile suferite. Suspectul a fost reținut două zile mai târziu, pe 18 februarie, iar vineri a fost arestat preventiv în baza unui mandat emis de Judecătoria Craiova.
Pavel a contestat hotărârea instanței, iar ieri, judecătorii de la Tribunalul Dolj i-au respins acțiunea.
Astfel, tânărul de 23 de ani va fi cercetat în continuare în stare de arest pentru comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS