16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘi-a ucis bunica apoi s-a autodenunțat

Și-a ucis bunica apoi s-a autodenunțat

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au reținut miercuri noaptea un bărbat de 32 de ani din comuna doljeană Rast, acuzat că și-ar fi ucis bunica de 71 de ani cu mai multe lovituri de cuțit.
După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că, în cursul zilei de miercuri, Alin Daniel Nițu, de 32 de ani, le-a făcut o vizită bunicilor săi. Bunicul bărbatului era în gospodărie, iar Nițu a intrat în casă și i-a reproșat bunicii sale, Oprița Cioară, de 71 de ani, că a împrăștiat zvonul cum că el ar fi bolnav de cancer. Bătrâna nu a recunoscut că a spus așa ceva, iar Alin Daniel Nițu a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care a plecat acasă. Ulterior, bărbatul a sunat la 112 și a spus că și-a înjunghiat bunica. Cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care, după audieri, a hotărât să-l rețină pe autorul omorului pe o perioadă de 24 de ore.
Joi după-amiază, anchetatorii l-au dus pe Nițu la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de omor, însă până joi seară instanța nu hotărâse dacă emite sau nu un mandat de arestare pe numele suspectului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS