10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Infracțiuni în trafic

Vâlcea: Infracțiuni în trafic

Un bărbat de 25 de ani din localitatea Horezu a fost oprit, ieri după-amiază, de poliţişti în timp ce conducea un moped pe DJ 665 – Horezu. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că mopedul era neînmatriculat, iar tânărul nu avea permis de conducere. Așa că i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii celor două infracţiuni.

Bărbatul a fost depistat în urma unor acțiuni organizate de polițiștii vâlceni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, precum și pentru identificarea persoanelor ce nu respectă prevederile legale pe linia circulaţiei pe drumurile publice. 8 conducători auto au rămas fără permise de conducere, iar altor 5 le-au fost reţinute certificatele de înmatriculare a autovehiculelor conduse.

În urma controalelor efectuate pe drumurile din judeţul Vâlcea, poliţiştii au  depistat 4 conducători auto care  au condus sub influenţa alcoolului ori se aflau la volanul unui autovehicul neînmatriculat sau fără a deţine permis de conducere.

Oamenii legii au organizat, ieri, 13 februarie, 50 de acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și penală. Au participat  215 polițiști, care au legitimat 334 de persoane şi au constatat 9 infracţiuni. Oamenii legii au aplicat 154 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 103.660 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS