9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Localuri și săli de jocuri controlate de polițiști

Mehedinți: Localuri și săli de jocuri controlate de polițiști

Polițiștii mehedințeni au organizat, în ultimele 48 de ore, peste 240 de acțiuni și controale pentru prevenirea activităţilor infracţionale şi tragerea la răspundere a persoanelor umărite în temeiul legii. S-au constatat 17 infracţiuni, au fost legitimate peste 1000 persoane şi s-au aplicat 418 sancţiuni contravenţionale.

30 de localuri de alimentație publică și 12 săli de jocuri mecanice au fost verificate de oamenii legii. Cu acest prilej, au fost efectuate 188 de controale corporale și 284 de persoane au primit atenționări.

De asemenea, au fost identificate şi conduse la sediul poliției mai multe grupuri de tineri, în vederea consilierii şi conştientizării acestora cu privire la ordinea şi siguranţa publică.

Polițiștii au depistat o persoană de 48 de ani urmărită la nivel național, au ridicat în vederea confiscării 2 arme neletale, muniție și bunuri în valoare de 6.486 lei.

Desfăşurând activităţi specifice, oamenii legii au depistat mai multe persoane cercetate pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 12 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS