11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎn „Cabina actorilor“ la Teatrul Național

În „Cabina actorilor“ la Teatrul Național

Craiovenii sunt poftiți să pășească în „Cabina actorilor“ la Teatrul Național „Marin Sorescu“, pe 29 februarie, de la ora 19.00, alături de Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu, Cătălin Crișan și Alexandra Sălceanu. Piesa reprezintă debutul ca dramaturg al lui Cătălin Crișan.
„Cabina actorilor“ este povestea a patru actori care trebuie să joace o comedie. Problemele apar în momentul în care întâmplările din viețile personale încep să îi afecteze nu doar în afara scenei, ci și în timpul spectacolului. Dramatismul de la cabine contrastează flagrant cu umorul spumos din timpul scenelor de „teatru în teatru“.
Cortina nu se ridică doar pentru o simplă reprezentație pe scenă, ci și pentru a pătrunde în intimitatea actorului, cel care, înainte de toate, este un om. „Revin cu drag și cu emoție la Craiova, pentru că de această dată vin ca și dramaturg, dar și ca actor. Succesul piesei a fost uriaş şi reacţia spectatorilor mi-a dat cu­raj. Joc, într-adevăr, şi eu în spec­tacol, şi am bucuria şi onoa­rea să fiu pe scenă alături de actori mari ai teatrului românesc: Olga Delia Ma­tees­cu, Tudorel Fi­li­mon şi o actriţă tânără, Alexandra Sălceanu, o fată cu un talent ieşit din comun.
Sper că și la Craiova spectacolul se va bucura de succes la public. Cred că vom reuși să transmitem mesajul acestei piese, o piesă în care se va râde și se va plânge deopotrivă“, a precizat Cătălin Crișan. Prețul unui bilet este de 65 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS