17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO falsă profesoară şantaja o minoră cu publicarea de fotografii deocheate

O falsă profesoară şantaja o minoră cu publicarea de fotografii deocheate

O tânără de 19 ani, din Târgu Jiu, Loredana Ştefania Diaconescu, a fost reţinută de poliţişti, sub acuzaţia de şantaj, la adresa unei minore de 13 ani, din aceeaşi localitate. Suspecta a fost prinsă în flagrant la Târgu Jiu, în timp ce primea o sumă de bani, să nu facă publice anumite fotografii indecente cu eleva de 13 ani. Fotografiile ar fi fost obţinute dintr-un telefon mobil. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, fata de 19 ani i-ar fi cerut fetei de 13 ani, în repetate rânduri, să-i dea bani şi bijuterii, ameninţând că, în caz contrar, ar distribui fotografii cu aceasta, în ipostaze indecente, pe diferite site-uri de socializare. Minora a cerut însă ajutor rudelor care au anunţat la rândul lor Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj. Pentru prinderea suspectei de şantaj a fost organizat un flagrant pe o stradă din Târgu Jiu.

Prinsă în timp ce primea 150 de lei

Potrivit unor surse judiciare, tânără de 19 ani s-ar fi prezentat în oraş drept profesoară la Palatul Copiilor şi ar fi încercat să obţină sponsorizări de la oameni de afaceri din oraş. Suspecta a fost prinsă în flagrant în timp ce primea suma de 150 de lei de la fata de 13 ani.
„Poliţiştii de investigaţii criminale au organizat un flagrant pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, ocazie cu care făptuitoarea a fost surprinsă când ar fi pretins şi ar fi luat 150 de lei de la persoana vătămată. De asemenea, sub pretextul că este o profesoară de dans sportiv, tânăra ar fi înşelat reprezentanţii a două societăţi comerciale, să doneze diferite sume de bani pentru ajutorarea unor copii cu probleme locomotorii. Suspecta a fost prezentată marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare“, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.
Tânăra de 19 ani este anchetată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj pentru comiterea infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS