11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTamponare pe strada Brestei

Tamponare pe strada Brestei

Un craiovean de 45 de ani a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, ieri-dimineață, după ce mașina pe care o conducea regulamentar a fost lovită în plin de un Mercedes.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, un craiovean de 31 de ani, care conducea un Mercedes pe strada Brestei din municipiul Craiova, a acroșat un Mitsubishi care circula în aceeași direcție de mers, după care a pătruns pe contrasens și a lovit un Citroen condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani. În urma impactului, craioveanul de 45 de ani a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni care nu îi pun viața în pericol. În urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au stabilit că șoferul Mercedesului a virat stânga pentru a evita impactul cu autoturismul Mitsubishi, al cărui șofer frânase. A lovit, totuși, autoturismul Mitsubishi în aripa stânga-spate, după care a intrat pe contrasens.
Polițiștii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. După producerea accidentului, cir­culaţia pe strada Brestei s-a desfăşurat aproximativ o oră pe o singură bandă, alternativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS