17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBucureșteni prinși la furat în Craiova

Bucureșteni prinși la furat în Craiova

Doi tineri din București au fost prinși, ieri după-amiază, de polițiști după ce au sustras mai multe bunuri din câteva magazine din Craiova. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin de pe strada Calea București.
În momentul în care polițiștii au ajuns în parcarea magazinului, au observat un autoturism care a demarat în trombă spre ierșirea din parcare și ulterior pe Calea București, către orașul Balș.
Polițiștii au solicitat o altă patrulă care să vină la la magazinul unde fuseseră solicitați, iar echipajul de poliție în urmărirea autovehiculului, reușind în scurt timp să-l blocheze în trafic si să-l oprească.
Oamenii legii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 29 ani, din București, iar în portbagajul autoturismului au fost descoperit mai multe produse alimentare, băuturi alcoolice, precum și 4 perechi de încălțăminte sport.
Ceilalți polițiști ajunși la magazinul respectiv, au identificat alt bărbat, de 22 ani, din București. Acesta sustrăsese alte două perechi de încălțăminte sport, în valoare de 430 lei.
În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că tinerii au sustras bunurile, în aceeași zi, din mai multe magazine din Craiova, Slatina și Balș.
Prejudiciul se ridică la de aproximativ 2200 lei.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru documentarea întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS