12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEchipa UNIC Imobiliare se măreşte la început de an

Echipa UNIC Imobiliare se măreşte la început de an

publireportaj unic

Semnalele pozitive din domeniul imobiliar devin din ce în ce mai puternice, iar anul 2016 pare să atragă după sine o „dezmorţire“ a pieţei, deja sesizabilă în ultima parte a anului trecut. Reprezentanţii companiei UNIC Imobiliare spun că există o tendinţă de creştere a cererii în domeniul imobiliar, inclusiv pe partea de creditare, iar acest lucru se observă deja din volumul mai mare de muncă. „Am început anul cu o activitate intensă, iar echipa a venit chiar cu iniţiativa de a extinde programul de lucru şi în weekend, pentru a putea face faţă cererii şi pentru a trata, totodată, cu atenţia cuvenită fiecare client. Ne dorim să păstrăm aceleaşi exigenţe, chiar dacă se anunţă un an mai solicitant“, subliniază Nicu Răduţ, managerul companiei. Acesta consideră că profilul clientului s-a schimbat în ultima vreme, iar în prezent se pune mai mult accentul pe informare.
„Am constatat că există din ce în ce mai mulţi clienţi informaţi, care apelează la specialişti şi care pun preţ pe calitate şi pe experienţă, ceea ce nu poate decât să îi bucure pe cei din echipa UNIC. Oamenii au devenit mai responsabili, iar acest lucru se datorează, probabil, şi experienţelor nefericite din trecut, fie că vorbim despre creditele neperformante în valută sau despre consecinţele acordării cu uşurinţă şi superficialitate a tot felul de credite în anii dinainte de criză. Este important că au înţeles importanţa apelării la un consultant, că sunt mai atenţi şi înţeleg ce presupune asumarea unui credit“. Un aspect notabil este şi acela că, după ce intră în contact cu un consultant imobiliar, clientul realizează beneficiile prezenţei în portofoliul acestuia: este sunat când apar oferte noi, ţinut la curent cu noutăţile şi are, astfel, un confort psihic şi o siguranţă mai mare.
„Am mai observat şi că oamenii se decid mai repede, fapt care decurge firesc din această informare mult mai responsabilă. Altă urmare este că au început să acorde mai multă importanţă locuinţelor nou-construite, să înţeleagă importanţa respectării normelor europene şi să fie conştienţi de costurile unui apartament mai vechi DUPĂ achiziţie, pentru că un apartament vechi necesită, de cele mai multe ori, investiţii ulterioare“, spune Nicu Răduț. „Credem că începutul de an vine cu semne bune, iar echipa UNIC Imobiliare promite să fie, la rândul său, mai bună, dar şi mai mare, pentru că suntem în proces de recrutare de noi colegi entuziaşti“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS