11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPolițiștii din Galiciuica și-au făcut Loganul praf

Polițiștii din Galiciuica și-au făcut Loganul praf

Polițiștii spun că șoferul unui VW Passat nu a acordat prioritate Daciei Logan a polițiștilor din Galiciuica
Polițiștii spun că șoferul unui VW Passat nu a acordat prioritate Daciei Logan a polițiștilor din Galiciuica

Un autoturism al Postului de Poliție Galiciuica a fost implicat, sâmbătă, în comuna Podari, într-un accidet rutier în urma căruia patru persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova. Este vorba de șoferul care a provocat accidentul, de doi polițiști și un bărbat pe care oamenii legii îl duceau la arestul IPJ Dolj.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, accidentul a fost provocat de un bărbat care a intrat cu mașina pe DN 56 fără să se asigure. Este vorba de Cristian Stancu, de 47 de ani, din Podari, care se afla la volanul unui VW Passat. Oamenii legii spun că acesta „în momentul în care a plecat de pe loc, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliţie aparţinând Postului de Poliţie Galiciuica, condusă din direcţia Calafat spre Craiova de un polițist în vârstă de 25 de ani, din cadrul Postul de Poliţie Galiciuica, intrând în coliziune cu aceasta“.
Polițiștii mai spun că, în momentul accidentului, Loganul avea pornite atât semnalele acustice, cât și girofarul. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Cristian Stancu a fost rănit ușor, cei doi polițiști din Logan, dar și Marin Cocioabă, de 60 de ani, din comuna Galicea Mare. Acesta din urmă fusese reținut după o altercație cu un cioban și era dus de polițiști la arestul IPJ Dolj de pe strada Amaradia din Craiova.
Cei patru bărbați au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că nu au suferit leziuni grave.
„Agenţii de poliţie au fost transportaţi la UPU Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar pentru persoana reţinută a fost constituită o escortă, fiind şi aceasta transportat la UPU Craiova, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior fiind introdus în arestul IPJ Dolj“, au mai precizat polițiștii din cadrul IPJ Dolj. Oamenii legii mai spun că se continuă cercetările într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Aproximativ o oră, atât cât au durat cercetările făcute la locul accidentului, circulația rutieră între Podari și Craiova a fost blocată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS