10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu doi morți și trei răniți în comuna Curtișoara

Accident cu doi morți și trei răniți în comuna Curtișoara

Doi tineri și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 546, în comuna Curtișoara, Olt (Foto: ISU Olt)
Doi tineri și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 546, în comuna Curtișoara, Olt (Foto: ISU Olt)

Doi tineri, de 21 de ani, au murit ieri-dimineață, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 546, pe raza localității Curtișoara din județul Olt. Alți trei tineri, tot pasageri în autoturismul condus de un slătinean, de 28 de ani, care era băut și nu avea permis de conducere, au fost răniți și transportați la Spitalul de Urgență Slatina.
Din primele cercetări ale polițiștilor din cadrul IPJ Olt s-a stabilit că, ieri-dimineață, un bărbat din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga și a pierdut controlul direcției, după care s-a răsturnat în afara șoselei.
Pompierii Detașamentului Slatina au trimis la locul accidentului mai multe ambulanțe și un echipaj de descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru doi pasageri din autovehicul. „Echipajele sosite la fața locului au găsit autoturismul în afara carosabilului, răsturnat, persoane aflate în acesta fiind găsite în afara vehiculului grav avariat. Din păcate, două dintre victimele accidentului, o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 21 de ani, au fost găsite decedate“, au precizat pompierii din cadrul ISU Olt.
Ambulanțele SMURD au preluat și transportat la Spitalul de Urgență Slatina alte patru persoane, trei pasageri și șoferul autoturismului. Acesta din urmă a suferit leziuni minore și nu a rămas internat. După producerea accidentului, polițiștii de la Rutieră au stabilit că șoferul de 28 de ani se urcase băut la volan, aparatul etilotest indicând o alcoolemie de 0,50 mg/lalcool pur în aerul expirat. De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că bărbatul de 28 de ani nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Polițiștii mai spun că pe numele slătineanului a fost întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS