27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpitalele și farmaciile care funcționeză de Sărbători

Spitalele și farmaciile care funcționeză de Sărbători

În perioada Sărbătorilor de Crăciun şi de Anul Nou, unităţile sanitare au program de zile libere, asigurând rezolvarea urgenţelor medico-chirurgicale prin Serviciile de Primiri Urgenţe si Camerele de Gardă. Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD au activitate continuă, fiind apelabile la telefon 112.
Cabinetele de medicină de familie asigură permanenţa prin centrele de permanenţă cu funcţionare non-stop din localităţile: Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzești-Frăţila, Gherceşti, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Pleniţa, Piscu Vechi, Vârvoru de Jos, Sadova, şi în Craiova centrele de permanență medicală din cartierele Craioviţa Nouă (strada George Enescu) și Valea Roșie (str. Împăratul Traian).
Urgenţele stomatologice sunt asigurate non-stop de cabinetele de medicină dentară de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Spitalul Municipal „Filantropia“ şi Spitalul Municipal Calafat.
La nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj funcţionează serviciul de gardă epidemiologie, zilnic, între orele 8.00 şi 22.00. Totodată, trebuie să știți că farmaciile cu program non-stop în relaţie cu Casa de Asigurări de Sănătate Dolj sunt Anedio – pe str. George Enescu, Galan de pe str. Calea București, Trei F de pe str. Calea București, farmacia Medplastik Tehnology situată pe str. Tabaci, Urania de pe str. Calea București și farmacia Prima Warehouse aflată pe str. Tabaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS