17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean prins cu o jumătate de kilogram de hașiș

Craiovean prins cu o jumătate de kilogram de hașiș

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât vineri să emită mandate de arestare preventivă pe numele a trei craioveni, acuzați de procurorii DIICOT din Craiova de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Hotărârea instanței a rămas definitivă ieri, după ce Curtea de Apel Craiova a respins contestațiile inculpaților.
Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au dispus, la sfârșitul săptămânii trecute, efectuarea unei acțiuni pentru destructurarea unei grupări implicate în traficul de droguri de risc. Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au prins în flagrant, în parcarea unui supermarket din municipiu, un craiovean de 17 ani, care încerca să vândă o jumătate de kilogram de hașiș cu suma de 10.000 de lei. După prinderea în flagrant, oamenii legii au făcut percheziții acasă la craioveanul Marius Gabriel Bălan, de 22 de ani, dar și la Cristian Deliu, de 43 de ani, tatăl băiatului de 17 ani. Cu această ocazie, oamenii legii au găsit și ridicat 60 de grame de canabis, un pistol și nouă cartușe cu glonț. Cei trei au fost duși la sediul DIICOT, unde, după ce au fost audiați, au fost reținuți pentru 24 de ore. Vineri seară, inculpații au fost prezentați Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar propunerea a fost admisă de instanță. Hotărârea judecătorilor de la Tribunal a fost contestată de cei trei la Curtea de Apel Craiova, instanță care le-a respins ieri acțiunile ca nefondate.
Cei trei inculpați vor fi cercetați în continuare în stare de arest pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în țară de droguri de risc și constituirea unui grup infracțional organizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS