21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljExpoziție de obiecte realizate manual, de Moș Nicolae

Expoziție de obiecte realizate manual, de Moș Nicolae

Agendele, jurnalele și albumele foto legate în coperte de piele fac parte din oferta expoziției (Foto: arhiva personală Bizarre Bazaar)
Agendele, jurnalele și albumele foto legate în coperte de piele fac parte din oferta expoziției (Foto: arhiva personală Bizarre Bazaar)

Foaierul Filarmonicii „Oltenia“ va găzdui sâmbătă, 5 decembrie, și duminică, 6 decembrie, în intervalul orar 9.00 – 21.00, expoziția de obiecte realizate manual, „Bizarre Bazaar“.
Expozanţii îi vor aștepta pe craioveni la braț cu Moș Nicolae să umple ghetuțele și cizmele cu daruri lucrate de meșteri pricepuți. Oferta este bogată: articole de îmbrăcăminte și diverse accesorii brodate cu motive tradiționale românești, bijuterii realizate manual prin tehnici variate și din materiale diverse, accesorii din piele sau materiale prețioase – genți, brâuri, coliere, gulere – cu aplicații metalice, din pietre, broderii, paiete sau fire textile. Nu lipsesc de pe mesele expozanților ceramica modelată și pictată manual, dar și articole de îmbrăcăminte cu iz medieval, cămăși și rochii de in cusute manual, agende, jurnale și albume foto legate în piele, diverse obiecte de decor specifice sărbătorilor de iarnă, produse cosmetice preparate din ingrediente naturale.
În cadrul expoziției se derulează și campania „Dăruiește bucuria unei jucării“.
Copiii, părinții, bunicii sunt așteptați în cele două zile ale expoziției să doneze jucării și cărți pentru cei mici. Darurile vor fi oferite chiar de Moș Nicolae copiilor cu nevoi speciale din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS