17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljExpoziție despre efectele poluării, la Auchan Craiovița

Expoziție despre efectele poluării, la Auchan Craiovița

Galeriile comerciale Auchan Craiovița găzduiesc, în cursul acestei săptămâni, o expoziție de informare pe tema încălzii globale, a emisiilor de dioxid de carbon și a efectelor poluării. Aceasta este dedicată, în principal, copiilor cu vârste cuprinse între opt și 12 ani și oferă informaţii despre efectul de seră cauzat de emisiile de gaze, despre adaptarea naturii la schimbările climatice, dar și despre cum ar arăta un viitor fără dioxid de carbon în domeniile energiei, transporturilor şi alimentaţiei.
„Auchan în parteneriat cu Immochan organizează expoziția adresată copiilor cu vârste între opt și 12 ani, pe tema «Cum putem să reducem împreună emisiile de carbon». Copiii care sunt aici au răspuns pozitiv invitației noastre de a găsi soluții pentru a diminua emisiile de carbon. Ei sunt elevi în clasa a III-a, la Școala nr. 30 din Craiovița. Împreună cu ei, cu părinții și cu vizitatorii galeriei comerciale încercăm să găsim soluții, prin activitățile de zi cu zi, pentru a diminua efectul de poluare și încălzirea globală“, a explicat directorul magazinului Auchan Craiovița, Roxana Bordeianu.
Copiii prezenți au fost invitați să arate, prin desene, efectele poluării sau, dimpotrivă, ce putem face pentru a stopa acest fenomen. Expoziția de informare poate fi vizitată până pe 29 noiembrie inclusiv. Ea este organizată îndeosebi în contextul Summit-ului ONU pe tema încălzirii globale care se va desfăşura la Paris între 30 noiembrie și 11 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS