5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean cercetat pentru contrabandă cu țigări

Craiovean cercetat pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii doljeni spun că suspectul a fost prins în mai multe rânduri vânzând țigări netimbrate
Polițiștii doljeni spun că suspectul a fost prins în mai multe rânduri vânzând țigări netimbrate

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut, joi, un craiovean de 54 de ani, prins de mai multe ori vânzând țigări netimbrate în Piața Centrală din Craiova. Vineri, suspectul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, însă instanța a refuzat propunerea anchetatorilor.
Polițiștii craioveni au descins, joi dimineață, acasă la Marian Dumitru, de 54 de ani, suspectat de comiterea infracțiunii de contrabandă. Oamenii legii au făcut percheziții și în două imobile ce aparțin rudelor bărbatului, dar și la punctul de lucru al firmei lui Dumitru din Piaţa Centrală Craiova. În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit și ridicat 483 de pachete de ţigări, diverse  mărci, provenite din contrabandă.
Bărbatul nu este la prima întâlnire cu polițiștii de la Economic, acesta fiind prins în mai multe rânduri vânzând țigări netimbrate. „Precizăm că, în cursul anului 2015, craioveanul de 54 de ani a mai fost depistat comercializând  ţigări de contrabandă, pe 28.04.2015 fiind chiar reţinut de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj. De asemenea, în octombrie și la începutul lunii noiembrie a fost găsit comercializând, în Piața Centrală, peste 100 de pachete țigări netimbrate“, au precizat polițiștii doljeni.
Joi, bărbatul a fost dus în arestul IPJ Dolj, iar vineri a fost prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii nu au fost însă de acord cu propunerea anchetatorilor și au dispus cercetarea în libertate a suspectului.
Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă și poate fi contestată de anchetatori la Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS