22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFemei jefuite pe străzile din Craiova

Femei jefuite pe străzile din Craiova

Cele două minore au fost prinse de un jandarm  din cadrul Grupării Mobile Craiova (Foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova)
Cele două minore au fost prinse de un jandarm
din cadrul Grupării Mobile Craiova (Foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova)

Jandarmii și polițiștii craioveni au prins, sâmbătă, două minore și un bărbat de 34 de ani, care au furat un portofel și un lănțișor de aur de la două craiovence.
Sâmbătă, în jurul orei 13.45, un subofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, care își aștepta soția în mașină, în zona Pieței Centrale, a auzit strigăte și a văzut două tinere care traversau Calea București în fugă. Bănuind că este vorba de o infracțiune, jandarmul a fugit după cele două tinere, și a reușit să le prindă. În acel moment, una dintre fete a aruncat din mână un portofel. Ulterior, jandarmul, care se afla în timpul liber, și-a chemat colegii, care au stabilit că cele două tinere sunt Mirabela, de 16 de ani, Salome, de 15 de ani, ambele din municipiul Craiova.
Luate la întrebări, cele două minore au recunoscut că au sustras portofelul în care se găseau acte, carduri şi suma de 445 de lei, din mâna unei femei care era la un bancomat din zona Pieței Centrale.
Cele două minore au fost duse la Secţia 4, cercetările fiind preluate de polițiștii craioveni. De asemenea, jandarmii au găsit-o pe femeia jefuită de cele două minore și i-au înapoiat portofelul. Tot sâmbătă, în jurul orei 14.40, o femeie de 38 de ani a sunat la 112 și a explicat că urmărește un bărbat care i-a smuls un lănțișor de aur de la gât, în timp ce mergea pe strada Simion Bărnuțiu. Oamenii legii au trimis un echipaj în zonă, iar polițiștii au reușit să-l rețină pe suspect. Este vorba de Adi Florian Șuțu, de 34 de ani, din Craiova, care a fost reținut și pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. Bărbatul este recidivist, acesta fiind condamnat în iunie 2012 la patru ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Șuțu a fost eliberat condiționat din pușcărie pe 22 septembrie, anul acesta, printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS