21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMedicine & Smiles sau cum să scapi de frica de dentist

Medicine & Smiles sau cum să scapi de frica de dentist

poza  meedicine and smiles

„Well done“, adică „bine făcut“, aceasta este filozofia de viaţă a echipei noii clinici Medicine & Smiles, deschisă în urmă cu câteva săptămâni în zona Selgros. Vorbim despre o clinică specializată pe chirurgia oro-maxilo-facială şi stomatologie, însă uşor diferită de toate celelalte clinici de acest gen din Craiova şi împrejurimi. Principalul motiv este acela că, atunci când calci pragul Medicine & Smiles, nu te simţi câtuşi de puţin în vizită la medic. Ambianţa creată de cei care se află în spatele clinicii, alături de minuţiozitatea cu care a fost gândit fiecare aspect, dau o nouă semnificaţie clasicei vizite la dentist.
Echipa Medicine & Smiles a colaborat îndeaproape cu arhitecţi şi designeri pentru a crea un spaţiu aparte, unde relaxarea ia locul anxietăţii. Clinica are inclusiv un cabinet special amenajat pentru copii. Întregul design, spaţiul luminos, cât şi echipa tânără, mereu zâmbitoare, asigură confortul psihic deplin al pacienţilor.

Servicii medicale complete

Dincolo de această abordare diferită, clinica vine cu servicii medicale complete de stomatologie generală, estetică facială şi dentară, ortodonţie, endodonţie, stomatologie pediatrică, implantologie, chirurgie maxilo-facială, radiologie dentară şi parodontologie. „Am dorit să acoperim o paletă cât mai vastă de specializări, astfel încât, atunci când pacientul vine aici, să nu fie nevoit să mai plece în altă parte pentru anumite intervenţii. Dorim să îi asigurăm tot ce are nevoie într-un singur loc“, a spus dr. Cristina Munteanu, directorul clinicii Medicine & Smiles.
Aceasta explică şi concentrarea pe amenajarea unui altfel de spaţiu: „În general, la medic aştepţi. Mai ales în domeniul chirurgiei oro-maxilo-faciale, unde nu poţi anticipa, de multe ori, timpul exact al unei interventii, pentru că pot exista tot felul de probleme la un pacient, pe care le afli pe moment. De aceea, am dorit ca oamenii care vin aici să petreacă timpul într-un mod plăcut, să fie relaxaţi. În curte am creat şi un spaţiu cu alei, băncuţe, cu o cascadă şi un mic lac cu peşti, unde se pot bucura de aer și liniște. Clinca are, în plus, și parcare privată pentru pacienții săi“.

Pionieri în turismul medical

O altă noutate cu care vine Medicine & Smiles este turismul medical. „Suntem, cred, pionieri în acest domeniu pentru zona noastră. Încercăm să oferim intervenţii medicale pentru pacienţi străini, iar pentru acest lucru am gândit un pachet foarte detaliat. Avem colaborări cu agenţii de turism şi hoteluri, am achiziţionat un microbuz pentru preluarea pacienților de la aeroport și transportul lor la clinică și în diverse alte locații. Punem la dispoziţie un program complex, care include, pe lângă intervenţiile medicale, şi diferite activităţi turistice, în funcţie de pasiunile fiecăruia în parte. În plus, avem parteneri traducători pentru toate limbile europene şi le putem oferi pacienților străini şi un ghid însoţitor pentru vizite în regiune“.
Aceeaşi atenţie pentru detalii este valabilă şi în cazul pacienţilor de pe plan local, pentru care au fost gândite abonamente cu diverse beneficii. Există pachete corporate, special destinate firmelor pentru angajații lor, pachete family, care vin cu preţuri mai mici şi prioritate la programări, dar şi pachete individuale, cu reduceri şi chiar gratuitate pentru anumite servicii. În plus, pentru cei care utilizează mijloacele de transport în comun, clinica pune la dispoziţie transport de la staţia Ford la clinică şi înapoi.
„Dincolo de toate aceste lucruri, am investit foarte mult în igienă şi în siguranţa actului medical. Avem o echipă tânără, formată în urma unei selecţii riguroase, conectată permanent la ultimele inovaţii în domeniu. Sunt oameni cu o mentalitate sănătoasă, deschişi, flexibili. Ne-am propus să oferim atât profesionalism, cât şi confort“.

Clinica Medicine & Smiles se află în zona Selgros Craiova – localitatea Cârcea, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 8. Echipa poate fi contactată la numărul de telefon 0351.416.250, la adresa de email [email protected], sau pe web la: www.medsmiles.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS