8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlte amenzi pentru dezastrul din Bariera Vâlcii

Alte amenzi pentru dezastrul din Bariera Vâlcii

Șoferii circulau cu greu pe strada aflată în reabilitare de mai bine de un an
Șoferii circulau cu greu pe strada aflată în reabilitare de mai bine de un an

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au hotărât să amendeze din nou firma care încearcă să asfalteze strada Bariera Vâlcii de mai bine de un an, Imob Infrastructură. Deși nu a mai turnat un petic de asfalt de ceva vreme, a „uitat“ să întrețină strada pentru ca șoferii să nu-și „rupă“ mașinile.
Firma a fost amendată prima oară de polițiști cu 2.047 de lei la sfârșitul lunii iunie, pentru că nu a semnalizat corespunzător lucrările, apoi a primit alte două amenzi în valoare totală de 6.300 de lei pentru că nu a respectat termenul din aviz pentru finalizarea lucrărilor, dar și pentru că muncitorii nu purtau veste reflectorizante.
Săptămâna aceasta, Biroul Rutier Craiova s-a întors pe strada Bariera Vâlcii, iar în urma verificărilor a hotărât să amendeze din nou firma cu 7.350 de lei pentru că nu a respectat condițiile din avizul poliției rutiere. Reprezentanții IPJ Dolj spun că, mai exact, firma a fost sancționată pentru că nu a întreținut drumul așa cum trebuie, motiv pentru care traficul rutier a fost dat peste cap. Vineri, primarul Craiovei a precizat pentru GdS că lucrările vor începe luni pe strada Bariera Vălcii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS