10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGreen Residence, diferenţa dintre o simplă locuinţă şi un cămin

Green Residence, diferenţa dintre o simplă locuinţă şi un cămin

craiova residence

O locuinţă se transformă într-un cămin atunci când reuşeşte să ofere confort şi siguranţă. Este un principiu avut în vedere de la început de către dezvoltatorul proiectului imobiliar Green Residence de pe strada Caracal, care insistă, de fiecare dată, pe grija faţă de client şi pe calitatea vieţii.
„În ultimii ani, o mulţime de dezvoltatori imobiliari au venit cu proiecte îndrăzneţe, ambiţioase, însă unii dintre aceştia nu şi-au respectat promisiunile şi au lăsat clienţii cu un gust amar, cu lucrări neterminate sau în alte situaţii neplăcute. Noi preferăm să promitem mai puţin şi să oferim mai mult. Am construit acest proiect cu multă grijă. A fost o investiţie proprie, fără apel la credite, astfel încât am deţinut controlul deplin asupra evoluţiei proiectului. Avem cadastru, toate actele sunt în regulă, clienţii pot achiziţiona locuinţele inclusiv prin programul Prima Casă fără nici un fel de probleme“, a declarat dezvoltatorul Lia Eco – Green Residence.
Apartamentele sunt înalte (distanţa până la tavan este de aproape trei metri), grinda este încastrată în placă, iar fiecare zid are o centură de rezistenţă din fier care previne crăpăturile şi oferă mai multă siguranţă. „Am fost uimiţi să vedem că această centură nu se întâlneşte în România. La noi în ţară este obligatorie“, spunea dezvoltatorul la finalizarea proiectului. Fiecare dormitor din oferta standard are incluse jaluzele electrice exterioare de aluminiu, între apartamente există izolare fonică şi termică, termopanul are șapte camere, iar izolaţia exterioară este dalmatină, cu 15% mai eficientă faţă de orice izolaţie de polistiren alb. Fiecare apartament este prevăzut cu balcon, iar unele au chiar două balcoane.
„Nu am făcut rabat de la calitate, fiindcă pentru noi este important ca cei care ne aleg să nu se simtă nevoiţi să facă investiţii ulterioare. Când cumperi un apartament într-o clădire mai veche, de exemplu, pe lângă preţul locuinţei trebuie să ai în vedere şi costurile ulterioare, pentru a-l aduce la standardul dorit. Aici costurile de achiziţie sunt finale, pentru că totul este gândit în detaliu, iar faptul că fiecare îşi poate alege finisajele este încă un mod de a economisi. Se întâmplă adesea să se cumpere apartamente cu îmbunătăţiri şi să se schimbe finisajele din chestiuni de gust. În acest caz, cumpărătorul plăteşte de două ori pentru aceste îmbunătăţiri“.
Clădirea este prevăzută cu un lift spaţios, cu capacitate de cinci persoane şi o parcare aflată la subsol, cu 25 de locuri de parcare pentru 18 apartamente, unde accesul se face prin telecomandă.
Green Residence oferă apartamente de două şi trei camere la gri, lăsându-le clienţilor posibilitatea de a-şi alege finisajele. Preţurile pleacă de la 53.000 de euro pentru un apartament cu două camere care are o suprafaţă de 74 metri pătraţi. Costul unui apartament cu trei camere şi o suprafaţă de 98 de metri pătraţi pornește de la 69.000 de euro.
Puteţi obţine mai multe informaţii de la reprezentanţii SC LIAECO CONSTRUCTION & INVESTMENT LTD SRL – Green Residence la numărul de telefon 0784.204.620., pe e-mail, la adresa [email protected] sau direct la adresa str. Caracal, nr. 79B (lângă restaurantul Dacia), Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS