11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDouă mașini incendiate de o persoană fără adăpost

Două mașini incendiate de o persoană fără adăpost

IMG-20150920-WA0012

Polițiștii doljeni au reușit să prindă persoana care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a incendiat două autoturisme parcate pe strada Madona Dudu din centrul municipiului Craiova.
Reamintim că pompierii doljeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese două autoturisme parcate pe strada Madona Dudu. După stingerea flăcărilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit produs la motorul uneia dintre mașini, un Opel Astra, ce aparține lui Aurel Rusoiu, de 42 de ani, din localitatea Giubega.
După aceea, focul s-a extins la un Peugeot, care era parcat lângă Opel și aparține SC British American Tabacco România.
Un sistem de supraveghere montat în zonă de SC Eurotehnica IT&C a surprins însă o persoană care a incendiat Opelul, motiv pentru care polițiștii doljeni au început cercetările într-un dosar privind comiterea infracțiunii de distrugere.
Pe imaginile video s-a putut observa o persoană îmbrăcată într-un hanorac cu glugă, care, mai întâi, și-a făcut nevoile în spatele Peugeotului, după care s-a îndepărtat. După câteva minute, s-a întors și a intrat între cele două mașini, iar după ce a plecat a izbucnit un incendiu în partea din față a Opelului. Aproape imediat, flăcările s-au extins și la Peugeotul parcat în apropiere.
Eurotehnica IT&C a predat imaginile polițiștilor craioveni, care au reușit să identifice autorul. Poliţiştii de la Secţia 1 Craiova au stabilit că este vorba de o femeie de 30 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice. După ce au reținut-o, femeia a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova şi este cercetată pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Oamenii legii au mai precizat pentru Gazeta de Sud că suspecta a mai fost internată în clinici de specialitate, ultima dată la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, judeţul Timiş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS