10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjRobert Marciuc, pus sub control judiciar

Robert Marciuc, pus sub control judiciar

Robert Marciuc
Robert Marciuc

Robert Marciuc, fiul liderului de sindicat din minerit, Adrian Marciuc, acuzat că a produs un scandal într-un bar din Motru, a fost pus ieri sub control judiciar.
Tânărul de 18 ani a ajuns în arest pentru patru infra­cțiuni. Adolescentul este acuzat că a făcut scandal în­tr-o cafenea din Motru. În urma altercației, angajata ba­ru­lui a fost lovită, ea fiind cea care a și sunat la 112.
După gratii a ajuns și un prieten al lui Robert Mar­ciuc. Amândoi și-au rezer­vat dreptul de a nu face de­cla­rații în acest caz.
„Pe 2 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Gorj doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, din localitate, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în noaptea de 27 spre 28 august, o tânără de 19 ani a sesizat faptul că, aflându-se într-o cafenea din localitate, un tânăr de 18 ani a exercitat acte de violenţă asupra sa“, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS