10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjArestări în dosarul de prostituţie în care este implicat un poliţist

Arestări în dosarul de prostituţie în care este implicat un poliţist

Agentul de poliţie Cornel Ionel Racoviţă, acuzat că şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa tinerelor obligate să se prostitueze
Agentul de poliţie Cornel Ionel Racoviţă, acuzat că şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa tinerelor obligate să se prostitueze

Magistraţii Tribunalului Gorj au decis arestrea preventivă a doi dintre suspecţii din dosarul de prostituţie în care este implicat şi agentul Cornel Ionel Racoviţă, din Poliţia Târgu Jiu. Florin Dumitru Nimară, de 25 de ani, și Bogdan Șalapa, de 40 de ani, din Târgu Jiu, tinerii acuzați că au obținut peste 150.000 de euro după ce ar fi obligat 13 tinere să se prostitueze atât în țară, cât și în străinătate, au fost arestați preventiv de judecători.
Magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă pentru cel de-al treilea suspect. Este vorba de Ion Claudiu Cartianu. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Gorj. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Nimară Dumitru-Florin şi Şalapa Bogdan-Gheorghe pe o perioadă de 30 de zile. Respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului Cartianu Claudiu-Ion. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă“, au stabilit judecătorii de la Tribunalul Gorj.
Implicat în dosar este și un polițist din Târgu Jiu, care a fost audiat în calitate de martor, după ce a colaborat cu anchetatorii, fiind efectuată și o percheziție la locuința sa.
Este vorba despre agentul Cornel Ionel Racoviţă, suspectat că ar fi pus locuința la dispoziția tinerelor obligate să se prostitueze.
Ancheta este coordonată de către DIICOT Gorj, iar suspecţii au fost prinşi în flagrant, în trafic, la Petroşani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS