14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFiul afaceristului Cremeneanu, arestat preventiv

Fiul afaceristului Cremeneanu, arestat preventiv

cremeneanu1

Mădălin Cremeneanu, de 25 de ani, fiul afaceristului Viorel Cremeneanu, a fost arestat ieri preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de distrugere și folosire de elemente pirotehnice fără autorizaţie. Cremeneanu ajunsese în arestul poliţiei sâmbătă noapte, după ce s-a implicat în incendierea garajului casei unui alt om de afaceri din oraş, Nicolae Măroiu. Oamenii legii au mai stabilit că Mădălin Cremeneanu ar fi distrus în noaptea de vineri spre sâmbătă şi un autoturism din Târgu Jiu. Este vorba de maşina Luminiţei Popescu, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu, dar pe care o folosea fiica ei, judecătoare stagiară.
Potrivit unor surse judiciare, Mădălin Cremeneanu ar fi dorit să se răzbune pe tânăra judecătoare, care ar fi început o relaţie cu fiul omului de afaceri Nicolae Măroiu. Mădălin Cremeneanu şi fiul omului de afaceri Nicolae Măroiu, fostul patron al restaurantului Modern din Târgu Jiu, erau buni prieteni până la incidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis două dosare de cercetare penală, ambele pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Mădălin Cremeneanu a fost scos ieri din arest, după o noapte petrecută după gratii. Tânărul a fost prezentat procurorilor şi ulterior judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, tânărul de 25 de ani a comis două infracţiuni de distrugere, una prin lovire, iar cealaltă prin incendiere. Concret, Mădălin Cremeneanu a distrus parbrizul maşinii Luminiţei Popescu şi a incendiat un gard, o poartă de acces şi alte două uşi.
În momentul în care Mădălin Cremeneanu a fost scos în cătuşe din sediul IPJ Gorj a afirmat că nu se află într-un conflict cu familia omului de afaceri Nicolae Măroiu. Potrivit tânărului, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în care s-a decis să comită faptele, nu consumase droguri. Mădălin Cremeneanu nu a dorit însă să explice care a fost motivul pentru care a incendiat uşile a două imobile şi a distrus autoturismul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS