21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPilotul Mihnea Duțescu, prins fără permis

Pilotul Mihnea Duțescu, prins fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au comunicat, vineri că ofițerii Biroului Rutier Craiova au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat pe numele lui Mihnea Duțescu, pilot în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVCR).
Potrivit oamenilor legii, joi seară, la ora 23.30, un echipaj de la Secția 3 a observat la intersecția străzilor Spania și Împăratul Traian un autoturism Ferrari 458 Italia, iar la volanul acestuia l-au recunoscut pe Mihnea Duțescu, despre care cunoșteau faptul că are permisul de conducere suspendat. Mai departe, polițiștii spun că șoferul a refuzat să oprească, motiv pentru care a fost urmărit, prins și imobilizat. „Cel în cauză nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, astfel că s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Împăratul Traian, Tudor Vladimirescu și Anul 1848. Din cauza faptului că acesta nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, s-a solicitat sprijinul și altor echipaje de poliție. S-a reușit blocarea autoturismului în cauză, pe strada Unirii, de către un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj, moment în care șoferul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.
Oamenii legii au mai spus că pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu permisul suspendat.
De asemenea, în noaptea de 4 spre 5 august, același Mihnea Duțescu a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Craiova pe strada Nicolae Titulescu, în timp ce conducea un autoturism BMW, deși avea permisul suspendat. Și atunci reprezentanții IPJ Dolj au precizat că pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal. Întrebați dacă șoferul a contestat în instanță sancțiunea prin care i-a fost suspendat permisul de conducere, polițiștii doljeni au precizat pentru GdS că atât în noaptea de 4 spre 5 august, cât și joi seară, Mihnea Duțescu figura în baza de date a Biroului Rutier Craiova cu permisul suspendat.
În aprilie 2014, Mihnea Duțescu a participat la European Hill Race Eschdorf, cea de-a doua etapă a Campionatului de Viteză în Coastă al Ducatului Luxemburg, însă a abandonat în urma unei ieșiri în decor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS