12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjLocuri de muncă în Germania și Spania

Locuri de muncă în Germania și Spania

Gorjenii au posibilitatea de a lucra în Germania sau în Spania. Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj sunt disponibile prin Serviciul Eures 50 de posturi de asistenți medicali generaliști care vor lucra în spitale, aziluri și alte instituții din Germania. Se cere diplomă de calificare. Experiența profesională constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Nici cunoașterea limbii germane nu mai este obligatorie.
Salariul este de 2.200-2.400 de euro brut pe lună, conform contractului colectiv de muncă în domeniu.
De asemenea, este disponibilă, tot prin serviciul de ocupare Eures, o ofertă de 800 de locuri de muncă vacante în Spania, pentru lucrători în agricultură, respectiv culegătoare de căpşuni, primite din partea firmei SUREXPORT COMPANIA AGRARIA SL.
„Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână. Salariul oferit este de 40 de euro brut pe zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp. Data estimată de angajare este 15.02.2016. Persoanele care doresc să obţină un contract de muncă pentru aceste joburi trebuie să se adre­seze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj din Târgu Jiu“, a declarat Romeo Chiriac, directorul executiv al AJOFM Gorj.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS