10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean judecat pentru contrabandă, prins de două ori fără permis

Craiovean judecat pentru contrabandă, prins de două ori fără permis

Un craiovean de 47 de ani, trimis în judecată pentru contrabandă, a fost reținut marți de polițiștii de la Secția 4, după ce a fost prins de două ori conducând, deși avea permisul suspendat.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în cursul zilei de marți, agenții Secției 4, în baza probatoriului administrat, „au reținut și introdus în arestul inspectoratului, pentru 24 de ore, un craiovean bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice“. Este vorba de Florentin Dumitru, care a fost prins conducând fără permis pe 26 mai și 23 iulie, anul acesta. Bărbatul avea permisul de conducere suspendat pentru depășirea vitezei regulamentare. Ieri, bărbatul a fost dus la instață cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, însă judecătorii craioveni au dispus cercetarea în stare de libertate a suspectului.
Potrivit polițiștilor doljeni, același Florentin Dumitru a mai fost cercetat de ofițerii de la Secția 4 pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. Dumitru a fost arestat preventiv pe 8 aprilie, anul acesta, după o acțiune a oamenilor legii în urma căreia au fost descoperite aproape 3.000 de pachete de țigări de contrabandă. Inculpatul a fost eliberat din arest câteva zile mai târziu, printr-o hotărâre a Tribunalului Dolj, iar la sfârșitul lunii mai a fost trimis în judecată alături de alți patru inculpați. La termenul de pe 7 iulie, Judecătoria Craiova a hotărât ca Dumitru să rămână sub control judiciar. Următorul termen de judecată a fost stabilit de instanță pentru 2 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS