15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: A fost violată în ziua în care a împlinit 18 ani

Olt: A fost violată în ziua în care a împlinit 18 ani

O faţă de 18 ani, din Olt, a fost violată de patru tineri, între 18 şi 24 de ani, în urmă cu o lună şi jumătate, şi deşi a cerut ajutorul autorităţilor până acum ancheta trenează. Unul dintre suspecţi este militar la baza de la Deveselu.

Tânăra şi-a făcut curaj spună prin ce coşmar a trecut. Patru indivizi au batjocorit-o pe un câmp, în timp ce prietena ei de 15 ani era încuiată într-o maşină.

Prima dată mi-a dat un pumn în cap şi m- a cerut îl desfac la pantalon, nu am vrut şi a început ţipe la mine jignească. Nu am avut ce fac, dacă nu fac tot omoară în bătaie”, a mărturisit victima la stirile protv.ro.

Fata a încercat îi înduplece pe agresori însă aceştia au fost de neclintit. ”Le-am zis e ziua mea, fac 18 ani, va dau 3 milioane, am inelul cadou de ziua mea, va dau, doar lăsaţi-ne plecăm… Au început îmi zică omoară… Eu vreau doar se facă dreptate, totul stă pe loc, de o lună se plimbă liniştiţi” a mai explicat victima.

Violul s-a petrecut la mijlocul lunii iunie. Victima a vrut ia un taxi din Caracal împreună cu două prietene şi meargă la 30 de km distanţă la prietenul ei. În staţie s-au întâlnit însă cu doi cunoscuţi care s-au oferite le conducă dar numai pe două dintre ele. Pe drum li s-au alăturat încă doi indivizi.

Într-un final s-au oprit pe câmp unde au siluit-o pe cea mare. După tot acest calvar, tinerele au fost abandonate la intrarea în oraş, de unde au mers pe jos până acasă. Abia a doua zi, victima le-a spus părinţilor ei ce a păţit.

Simţea mai bine ar fi preferat moară decât vină ne spună pentru ştiam cât o suferim. Deci eu ca mamă şi la vârsta pe care o am nu pot trec prin asta,nu ştiu cum a putut treacă prin asta”, a mărturisit mama victimei.

Uluitor este toţi cei implicaţi în acest episod oribil sunt cercetaţi în stare de libertate. Unii dintre ei au vrut îi dea bani victimei nu depună plângere.

“M-au căutat şi mi-au trimis mesaje. gândesc distrug cinci familii pentru cinci minute de plăcere…”, a povestit victima.

“Un miliard, un apartament în Caracal, eu nu am vrut, vreau se facă dreptate şi am refuzat…Ei sunt liberi şi ameninţă pe toată lumea, justiţia nu şi-a făcut dreptatea”, a spus tatăl tinerei.

”Deoarece unul e militar, dosarul a fost declinat la parchetul militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, a explicat Popescu Cristian, purtător cuvânt la Parchetul de pe lângă judeţul Caracal.

Până acum, doar militarul a fost pedepsit disciplinar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS