7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLinia de tramvai de la Podul Electro, „asfaltată“ cu pavele

Linia de tramvai de la Podul Electro, „asfaltată“ cu pavele

În zona Podului Electro, spațiile dintre liniile de tramvai sunt acoperite cu pavele,  așa fiind prevăzut în proiect (Foto: Traian Mitrache)
În zona Podului Electro, spațiile dintre liniile de tramvai sunt acoperite cu pavele,
așa fiind prevăzut în proiect (Foto: Traian Mitrache)

Un cititor GdS ne-a sesizat faptul că spațiul dintre liniile de tramvai din zona Podului Electro este acoperit nu cu beton, așa cum a fost executată cealaltă lucrare, ci cu pavele.
„La Podul Electro, acolo unde sunt buclele liniei de tramvai, constructorul, în ideea de a face economii, pune în aplicare ideea ca liniile de tramvai care traversează Calea București spre bulevardul Decebal și cele care traversează bulevardul Decebal să fie acoperite cu pavele și nu cu beton și bitum (…) Vă rugăm să vă prezentați la fața locului și să observați asfaltarea liniei cu pavele ce se vor denivela, deteriora în două săptămâni, iar noi, toți șoferii, ne vom distruge mașinile în linia de tramvai“, a scris Marius Tobescu.
Contactați de GdS, reprezentanții municipalității au explicat că aceasta este lucrarea care trebuia executată. „Am văzut și eu că este vorba despre o altfel de lucrare, față de cele cu care ne-am obișnuit.
M-am interesat despre ce e vorba și am văzut că, de fapt, așa a fost realizată proiectarea, cu acele pavele. Dacă am fi vrut să facem tot din beton, ar fi trebuit să organizăm o nouă licitație, iar asta ne-ar fi întârziat lucrarea“, a explicat viceprimarul Craiovei, Mihail Genoiu.
Reamintim că reabilitarea liniei de tramvai din Craiova este un proiect realizat din fonduri europene, la care se lucrează de mai bine de doi ani. În următoarele săptămâni, proiectul ar trebui să fie încheiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS