11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSindicatul RAAN Mehedinţi va organiza proteste extreme

Sindicatul RAAN Mehedinţi va organiza proteste extreme

Angajaţii Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) vor organiza alte acţiuni de protest, care, potrivit liderilor sindicali, vor fi duse la extrem, în condiţiile în care la mitingul de marţi, din faţa Prefecturii Mehedinţi, nu a venit nicio autoritate să le asculte revendicările.
În urma marşului de protest de marţi, de la Drobeta Turnu Severin, la care au participat aproximativ 1.200 de angajaţi ai RAAN şi ai Minei Husnicioara, liderii de sindicat au aşteptat timp de două ore în faţa Prefecturii Mehedinţi ca un reprezentant al Guvernului, al Prefecturii Mehedinţi, sau parlamentari de Mehedinţi să vină să stea de vorbă cu protestatarii şi să se încerce o negociere pe marginea revendicărilor angajaţilor, potrivit Mediafax.
Potrivit liderului Sindicatului Romag Termo, Alexandru Tănase, Prefectura Mehedinţi a fost înştiinţată în urmă cu o săptămână cu privire la revendicările salariaţilor unităţii. Minerii de la Husnicioara s-au alăturat marţi, marşului organizat de sindicatele din RAAN.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS