11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIntervenţii ale pompierilor mehedinţeni

Intervenţii ale pompierilor mehedinţeni

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 5 subofiţeri, la un accident rutier fără victime produs pe DN 6 în localitatea Şimian. În accident a fost implicat un autotren fără încărcătură. S-au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, precum şi spălarea carosabilului de scurgerile de motorină din rezervorul autotrenului.

Tot ieri, Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 6 subofiţeri în localitatea Jiana Mare, comuna Jiana, pentru salvarea unei bovine căzută într-un canal. Cu ajutorul accesoriilor din dotare animalul a fost scos în viaţă şi predat proprietarului.Intervenţia s-a finalizat la ora 19:10.

Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit ieri cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 11 subofiţeri, în localitatea Obârşia de Câmp, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. La intervenţie a participat şi SVSU Obârşia de Câmp cu 3 voluntari.
Au ars circa 15 tone plante furajere, fiind salvate alte 3 tone plante furajere, casa de locuit şi anexele aflate în imediata vecinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS