10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferi cercetaţi pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Dolj: Şoferi cercetaţi pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Băileşti, aflându-se în executarea atribuţiunilor de serviciu, l-au depistat ieri în trafic, pe DJ 561 G Băileşti – Galicea Mare, pe B. Virgil, de 51 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Ieri,  pe DN 6 în afara localităţii Işalniţa, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj l-au depistat pe T. Mihail, de 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fapt pentru care a fost condus la Spitalul nr. 1 Craiova unde i s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe B. Ionuţ, din municipiu, în timp ce conducea, pe strada Dacia, un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală în cauză.

Aseară, în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe B. Cristian, de 22 de ani, din Ciupercenii Noi, Dolj, care a condus un autovehicul, proprietate personală, pe strada George Enescu din Craiova, având o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii rutieri au întocmit acte de cercetare penală pe numele celui în cauză.

Azi noapte, poliţişti ai Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe T. Costel, de 23 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Unirii, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS