16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Aseară,  lucrători din cadrul Poliţiei oraş Dăbuleni l-au depistat pe P. Ştefan, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.J. 542, în oraşul Dăbuleni, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză și continuă cercetările în conformitate cu prevederile legale.

Azi noapte, lucrătorii Postului de Poliţie Galiciuica şi Postului de Poliţie Giubega, aflându-se în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe J. Eugen, de 34 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Băileşti în vederea recoltării probelor biologice, însă a refuzat acest lucru, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Tot azi noapte, lucrătorii Secției 12 Poliţie Rurală Daneți fiind în exercitarea atribuţiunilor serviciu, în comuna Apele Vii, au efectuat semnal  regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea pe o distanţă de câțiva kilometri, iar în localitatea Castranova a pierdut direcția de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unui imobil.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui M. Stelian, de 27 ani, din comuna Coţofenii din Faţă, Dolj, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova unde i-au fost prelevate mostre biologice, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS