10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârg cu 400 de sortimente de bere la Auchan

Târg cu 400 de sortimente de bere la Auchan

La Auchan sunt expuse 400 de sortimente de bere, timp de două săptămâni. Sortimentele care vor fi cele mai vândute se vor regăsi după aceea în oferta supermarketului. (Foto: Claudiu Tudor)
La Auchan sunt expuse 400 de sortimente de bere, timp de două săptămâni. Sortimentele care vor fi cele mai vândute se vor regăsi după aceea în oferta supermarketului. (Foto: Claudiu Tudor)

Bere cu miere, bere cu cireșe și chiar bere cu whisky sunt doar câteva dintre sutele de sortimente de bere expuse în supermarketurile Auchan din toată țară, în cadrul unui eveniment numit Târgul de bere, care are loc în perioada 1-14 iulie.

Timp de două săptămâni, craiovenii pot găsi noi sortimente de bere la doză, la sticlă sau la pet, în cadrul Târgului de bere, care s-a deschis ieri la Auchan și care a ajuns la a șasea ediție la nivel național și la a patra ediție, în Craiova, pentru că de patru ani s-a deschis supermarketul respectiv în municipiu.
Pe aleea principală din magazinul Auchan din Electroputere Parc sunt expuse 400 de sortimente de bere provenind din 20 de țări. Evenimentul se desfăşoară în perioada 1-14 iulie, iar cele mai căutate sortimente de bere se vor regăsi ulterior în oferta supermarketului. Fie că este vorba de bere la doză, la sticlă sau la pet, bere neagră, blondă sau fără alcool, consumatorii pot găsi inclusiv cele mai ciudate combinații în care s-a fabricat acest produs, cum ar fi: bere cu miere, bere cu cireșe și chiar bere cu whisky, bere ECO, dar și sortimente cu denumiri curioase, cum ar fi o bere brună numită „Vrăjitoarea Neagră“ etc. Ca o noutate pe piața românească, a apărut și berea procesată la rece.
Astfel de târguri sunt organizate pentru a familiariza consumatorii locali cu diverse sortimente de bere care se găsesc pe diverse piețe ale lumii.
„Astfel de târguri de bere sunt organizate la cererea clienților, pentru a aduce noutate și inovație în viața clienților, și, bineînțeles, pentru a acoperi nevoile lor de cumpărare. Consumatorii beneficiază și de prețuri promoționale în această perioadă. Dintre sortimentele expuse în aleea centrală, cam 20% sunt fabricate în România, pentru că am dorit să aducem și din afara țării sortimente, pentru a vedea și consumatorul ce se întâmplă în afara țării“, a spus Cristian Anghel, directorul supermarketului Auchan din Electroputere Parc.
Expoziții similare cu vânzare sunt organizate în toate cele 33 de magazine Auchan din țară, inclusiv în cel de la fostul real din Craiova.
Împătimiții gustului de bere nu au întârziat să apară încă din prima zi a târgului.
„Sunt un gurmand și îmi place să gust berea. Nu neapărat o marcă, ci toate berile îmi plac, cu aroma și gusturile lor. În primul rând să le gustăm, apoi trecem să bem. Beau una-două pe zi, în funcție de vreme. Dacă e prea cald afară sărim și de două… Ar fi fost bine să fie un târg de bere cu gustare. Era normal să fie și un mic alături de bere“, a spus Florian Pătru, înghițind în sec atunci când vorbea de bere și mici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS