16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 30 de şoferi, sancţionaţi pentru neacordarea de prioritate pietonilor

Dolj: 30 de şoferi, sancţionaţi pentru neacordarea de prioritate pietonilor

Efective de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Dolj împreună cu agenți de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai tuturor formaţiunilor de poliţie rutieră au executat o acţiune pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii de către conducătorii auto.
Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale și europene din județul nostru, iar în municipiul Craiova polițiștii au acționat pe artele unde au fost înregistrate evenimente rutiere, dar și în zona Spitalului Nr. 1 Craiova pe linia combaterii opririlor și staționărilor neregulamentare.
Au fost constatate și aplicate 263 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 29.600 de lei. Astfel, 30 șoferi au fost sancționați pentru neacordarea priorității pietonilor aflați regulamentar în traversarea străzii, 21 amenzi pentru opriri neregulamentare, iar alte 5 sancțiuni au fost aplicate conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state. Polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 38 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS