12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStrigăt de ajutor! O tânără din Craiova luptă să-şi salveze tatăl

Strigăt de ajutor! O tânără din Craiova luptă să-şi salveze tatăl

Problemele medicale ale lui Alexandru Dumitrescu din Craiova au început în urmă cu aproximativ o lună, când a fost diagnosticat cu sinuzită cronică fungică invazivă, o boală cu un parcurs brusc și agresiv, o infecţie care riscă să ajungă la creier. Medicamentul recomandat de medici, cel care îl ţine în viaţă, nu este inclus în programele naţionale de sănătate, nu este pe lista medicamentelor compensate şi gratuite. În consecinţă, spitalul nu îl achiziţionează. Pentru fiecare zi de viaţă a tatălui său, Laura Dumitrescu trebuie să plătească 2.552 de euro.
În urma articolului publicat în Gazeta de Sud de sâmbătă fiica sa a reuşit să strângă banii pentru 3 doze, dar are nevoie în continuare de sprijin. Pentru a-şi salva tatăl, Laura Dumitrescu a cerut sprijinul şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi a depus documentele medicale la un spital din Viena, unde ar putea fi tratat. În prezent Alexandru Dumitrescu se află internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş“ din Bucureşti.

Cei care doresc să o ajute pe Laura să îşi salveze tatăl pot face donaţii în contul deschis la ING pe numele Dumitrescu Laura: RO28INGB0000999901900928 BIC INGBROBU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS