11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrei firme pentru demolarea stadionului

Trei firme pentru demolarea stadionului

Trei firme au depus oferte pentru contractul de demolare a Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu. Licitaţia a fost programată vineri, la sediul Primăriei Târgu Jiu, unde urma să fie deschise ofertele şi să fie desemnat un câştigător.
„După semnarea contractului și emiterea ordinului de începere a lucrărilor, câștigătorul trebuie să execute lucrarea de demolare în termen de 45 de zile. Sunt două firme din Cluj şi una din Târgu Jiu. În maximum cinci zile va fi desemnată câştigătoarea“, a declarat Lavinia Truşcă, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu.
Valoarea contractului este de 1,3 milioane de lei fără TVA. Elementele componente ale stadionului, inclusiv nocturna, au fost evaluate la 3,7 milioane de lei. Deocamdată nimeni nu s-a arătat interesat de achiziţionarea acestora. Firma care va demola stadionul va avea obligaţia să demonteze cea mai mare parte a elementelor componente şi să le depoziteze într-o zonă aleasă de primăriei. În locul stadionului municipal va fi construită o arenă de 20 de milioane de euro. Fondurile provin de a Compania Naţională de Investiţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS