10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVâlcean, reţinut pentru un furt comis în Craiova

Vâlcean, reţinut pentru un furt comis în Craiova

Polițiștii craioveni au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 59 de ani, din localitatea Diculești, Vâlcea fiind bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt.

 

Polițiști din cadrul formațiunii de Investigații Criminale a Secției 1  Craiova împreună cu polițiști din cadrul IPJ Vâlcea – Secţia 10 Poliţie Rurală Măciuca au descins, ieri, la domiciliul lui Virgil V., de 59 de ani, din localitatea Diculeşti, Vâlcea.

La locuința celui în cauză au fost identificate și ridicate mai multe bunuri printre care cartuşe cu ţigări, pachete cu cafea, cosmetice în sumă de 8.000 de lei, precum şi 500 de euro.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta, în data de 25 mai, în jurul orei 2.00, a pătruns într-un magazin din municipiul Craiova, strada M.Kogălniceanu, de unde a sustras produse alimentare, nealimentare şi ţigări. Totodată, stabilindu-se și faptul că o parte dintre bunurile găsite la percheziții provin din fapta comisă în dimineaţa zilei de 25 mai.

V\lceanul a fost reţinut  pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS