10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlege TV a intrat deja în casele craiovenilor

Alege TV a intrat deja în casele craiovenilor

Echipa Gazetei de Sud s-a aflat vineri în mijlocul craiovenilor, la Electroputere Parc, pentru a lansa o nouă provocare mediatică, Alege TV, noul post de televiziune al oltenilor.

Craiovenii prezenţi la Electroputere Parc, cititori fideli ai Gazetei de Sud, au ţinut să ureze mult noroc şi viaţă cât mai lungă noii lor televiziuni. S-au declarat convinşi că vor găsi în grila postului Alege TV emisiuni diversificate, dar şi ştiri obiective, aşa cum i-a obişnuit de 20 de ani Gazeta de Sud.
„Sunt un cititor fidel al Gazetei de Sud, cel mai obiectiv cotidian regional. Salut iniţiativa lor de a lansa o televiziune care să răspundă cerinţelor oltenilor, aşa cum o face de ani buni ziarul. Le doresc noroc şi multă baftă“, a spus unul dintre participanţii la evenimentul de lansare.
„Nu am urmărit până acum postul Alege TV. Sunt foarte atent la televizor, urmăresc diferite emisiuni, dar pe unele le detest. Aş dori să văd la noul post o dezbatere politică bună, bazată pe idei, pe tematică, emisiuni cu tentă economică atât cu aspect local, cât şi naţional. Vreau o emisiune bună de business, dacă se poate. Multă baftă!“, a spus alt craiovean.
Alege TV a intrat deja în casele craiovenilor, reuşind să îi cucerească pe unii dintre ei. „V-am descoperit întâmplător zilele trecute, am văzut că pregătiţi o întâlnire cu publicul craiovean şi am zis să alegem distracţia în seara de vineri, alături de dumneavoastră şi de cei de la 7 Fix. Emisiunile sunt interesante. Am văzut că sunt programe pentru toate vârstele şi acoperă domenii variate de interes. Vă doresc acum, la început de drum, multă baftă“, a urat Alina echipei Alege TV.

„Balanţa preferinţelor craiovenilor va înclina în scurt timp spre voi“

În prima seară dintre cele trei pregătite de echipa Alege TV pentru publicul craiovean i-am avut alături de noi pe cei de la Moving Express, care au făcut o demonstraţie de fitness, dar şi cele mai îndrăgite trupe muzicale locale – Feedback Band şi Dana Torop, 7 Fix şi No Antidote. Membrii acestora au urat echipei şi postului tv succes în drumul pe care l-au început oficial alături de craioveni.
„Ne bucurăm că se deschide un nou post de televiziune în Craiova. Vă dorim mult succes. Vă urăm numai bine, să aveţi emisiuni frumoase şi, în primul rând, multă muzică bună. Ne-am dori o emisiune specială, cu muzică bună, gen anii ‘80. În egală măsură, importante sunt şi reportajele despre tot ceea ce ne înconjoară, locuri, oameni“, au spus membrii formaţiei Feedback Band şi solista Dana Torop.
„Ne dorim din tot sufletul ca, în cel mai scurt timp, să aveţi cel mai mare rating. Ştim că puteţi. Important este să ne aduceţi materiale de calitate. Ştiţi foarte bine ce fel de televiziune fac celelalte posturi. Sunt un ascultător al postului Radio Sud, aveţi cea mai bună muzică, aşa că îmi doresc ca şi la această televiziune să văd lucruri de calitate. Sunt sigur că balanţa preferinţelor craiovenilor va înclina în scurt timp spre voi“, a spus unul dintre membrii trupei 7 Fix.
„Am vrea să vedem la Alege TV cât mai puţină politică, pentru că suntem sătui. Ne interesează mai mult care este pulsul oraşului Craiova, care este dezvoltarea lui din punct de vedere cultural, social, artistic şi economic. Vă urăm mult succes, emisiuni cât mai reuşite, energie. Ne-am dori să fiţi o televiziune cât mai plină de energie“, au declarat membrii trupei No Antidote.

Încă două zile cu echipa Alege TV

Evenimentul de lansare a noului post al oltenilor, Alege TV, se va desfăşura şi în weekend, sâmbătă şi duminică. În aceste zile, craiovenii care vor alege să ne fie alături vor beneficia de consultaţii medicale gratuite din partea celor mai buni specialişti în domenii precum dermatologie, nutriţie sau kinetoterapie, parteneri de încredere ai echipei Gazeta de Sud şi Alege TV.
Şi pentru că 1 Iunie bate la uşă, nu i-am uitat nici pe cei mici. Pentru ei am pregătit în aceste zile un tărâm magic, din care nu vor lipsi personajele Disney, clovnii, dansul, muzica şi surprizele.
De altfel, toţi cei care vor trece pragul Electroputere Parc vor fi întâmpinaţi de membrii echipei Alege TV şi Gazeta de Sud cu un zâmbet prietenos, baloane şi alte materiale promoţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS