8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi penal pentru că au condus în stare de ebrietate

Dolj: Cercetaţi penal pentru că au condus în stare de ebrietate

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat aseară pe Ştefan Ionuţ, de 31 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria,  pe Calea Severinului, având o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic județean de Urgență Craiova unde i-au fost recoltate  două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei pe numele său polițiștii întocmind dosar penal.

Tot aseară, oamenii legii l-au depistat pe Predatu Adrian, de 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Matiz pe strada Gheorghe Chiţu, având o concentrație de 0,78mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub asepctul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Aseară, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Murgași, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe DJ 643 A, în  comună, l-au depistat pe Dumitra Alexandru, de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped înregistrat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat  o concentrație de  1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul mopedului a fost condus la Spitalul Clinic Craiova, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS