14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDirectorul medical al Spitalului Judeţean demisionează și nu prea

Directorul medical al Spitalului Judeţean demisionează și nu prea

Daiana Brânzan, actualul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu
Daiana Brânzan, actualul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Daiana Brânzan, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu, se joacă alba-neagra cu demisia. Daiana Brânzan a anunțat la ultima ședință cu medicii că vrea să renunţe din nou la funcție. Brânzan a mai demisionat şi anul trecut din funcţia de conducere deţinută la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. La scurt timp după ce a acceptat să ocupe postul respectiv, aceasta a considerat că nu va face faţă volumului mare de muncă şi a demisionat. A revenit pe funcţie după o perioadă. Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, susţine că a aflat de intenţia Daianei Brânzan de a demisiona din nou, medicul invocând de această dată motive de sănătate în luarea deciziei sale. Tiberiu Tătaru afirmă însă că Brânzan l-a asigurat că va rămâne în funcţie, cel puţin până când se va găsi un înlocuitor care să preia postul de director medical.

Mai continuă o perioadă

Daiana Brânzan a făcut parte din echipa actualului manager Tiberiu Tătaru încă de când acesta a preluat conducerea unităţii medicale. Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu încearcă să îi găsească un înlocuitor subalternei sale.
„Doamna doctor Brânzan nu şi-a dat demisia. Sub nici o formă nu s-a întâmplat acest lucru. A anunţat doar într-o şedinţă de consiliu medical că, din cauza problemelor de sănătate, intenţionează să se retragă într-un oarecare timp pentru că a avut probleme de natură medicală. Nu vrea să mai continue, dar asta nu înseamnă că şi-a dat demisia. Dânsa nu doreşte să plece mâine-poimâine. A anunţat doar că într-un anumit interval de timp intenţionează să se retragă, din cauza problemelor de sănătate“, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.
Medicul Daiana Brânzan a fost implicată la începutul lunii martie într-un accident rutier produs în comuna Scoarţa. Doctoriţa a fost rănită la cap şi a stat internată mai multe zile într-o clinică din Bucureşti, Spitalul „Bagdasar-Arseni“. În acelaşi accident au mai fost rănite uşor alte trei persoane, între care doi medici din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS