22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘofer judecat pentru uciderea unui bărbat din Fărcaș

Șofer judecat pentru uciderea unui bărbat din Fărcaș

Un bărbat de 31 de ani, pasager în Opel, și-a pierdut viața în urma accidentului de circulație (FOTO: Arhiva GdS)
Un bărbat de 31 de ani, pasager în Opel, și-a pierdut viața în urma accidentului de circulație (FOTO: Arhiva GdS)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus trimiterea în judecată a unui craiovean, acuzat că, în urmă cu doi ani, a provocat un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți. Accidentul de circulație a avut loc în seara zilei de 29 iunie 2013, în comuna doljeană Şimnicu de Sus, pe DN 6B. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au stabilit că Florin Dragu, de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Opel dinspre Melineşti spre Craiova, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieșit de pe drum și a lovit în plin un cap de pod.
În urma impactului, Mirel Ivan, de 31 de ani, din comuna Fărcaș, pasager pe locul din dreapta spate, a murit pe loc, iar alți doi pasageri au fost răniți. Este vorba de Gigi Dinu, de 21 de ani, tot din Fărcaș, pasager pe locul dreapta față al mașinii, care a fost rănit grav, și de Virgil Cincă, de 27 de ani, pasager pe bancheta din spate, care a suferit leziuni ușoare.
Aceștia din urmă și șoferul autoturismului Opel au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale. Oamenii legii au stabilit că accidentul de circulație s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula Florin Dragu. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar la sfârșitul lunii aprilie, anul acesta, Dragu a fost trimis în judecată. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova, primul termen de judecată fiind stabilit pentru 9 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS