17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Impact violent pe Calea Severinului

UPDATE Impact violent pe Calea Severinului

Șoferul BMW-ului a fost rănit grav în urma impactului (FOTO: GdS)
Șoferul BMW-ului a fost rănit grav în urma impactului (FOTO: GdS)

https://www.youtube.com/watch?v=CR9gL0L–E8

UPDATE:  Craioveanul de 44 de ani, rănit grav, ieri după-amiază, a murit aseară la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Iniţial, oamenii legii au crezut că victima accidentului este Ninel Cercel, din Craiova, a cărui carte de identitate se afla în buzunarul şoferului craiovean decedat.

Un craiovean de 44 de ani a fost rănit grav, ieri după-amiază, în urma unui accident de circulație produs chiar de el, la ieșirea din municipiul Craiova, pe Calea Severinului.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Adrian Creţu, de 44 de ani, din Craiova, care conducea un BMW pe Calea Severinului către Filiași, în zona Complexului Comercial Marlorex a schimbat direcția de mers către stânga fără să se asigure și a fost lovit în plin de un Nissan Navara condus în același sens de mers de Constantin Croitoru, de 42 de ani, din localitatea Turburea, Gorj.
În urma impactului violent, BMW-ul a fost proiectat în afara drumului, iar Adrian Creţu a fost rănit grav și a rămas încarcerat. Pompierii din cadrul ISU Dolj au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD și un echipaj de descarcerare, șoferul de 44 de ani fiind scos din mașina avariată și transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale.
Polițiștii doljeni au mai precizat că se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul de circulație. Oamenii legii spun că, cel mai probabil, șoferul BMW-ului ar fi virat stânga pentru a întoarce autoturismul.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS