15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii invitaţi să doneze jucării pentru copiii sărmani

Craiovenii invitaţi să doneze jucării pentru copiii sărmani

De 1 Iunie, împreună cu dumneavoastră, cititorii Gazetei de Sud, putem aduce zâmbetul pe chipul copiilor din satele doljene, pentru că nu putem concepe copilăria fără jucării.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, Ford România şi Fundaţia Gazeta de Sud au oferit daruri locuitorilor din satele izolate ale Doljului, au decis ca împreună să lanseze o nouă campanie destinată în mod special copiilor. Campaniei s-a alăturat și Electroputere Parc Craiova.
„Suntem la a doua acţiune pe care o organizăm cu partenerii noştri de la Ford România pentru copiii din satele izolate ale judeţului Dolj. Anul acesta am decis să mergem în şapte localităţi: Fărcaş, Tălpaş, Sălcuţa, Vârtop, Orodel, Caraula, Vârvoru de Jos. Este trist și greu de crezut că în zilele noastre, când copiii se nasc practic având la dispoziție gadgeturi, există copii care nu au ajuns vreodată la oraş sau care nu au nici măcar o jucărie. Pentru aceşti copii facem această acţiune. Până pe 24 mai colectăm jucării. Am ales să colectăm jucării care au fost utilizate tocmai din dorinţa de a nu-i pune pe cei care doresc să ofere la o cheltuială în plus. Urnele în care puteți depune jucăriile pe care copilul dumneavoastră nu le mai folosește sau pe care vrea să le dăruiască se află în Electroputere Parc Craiova și la sediul Gazetei de Sud, pe Câmpia Islaz, nr. 97A“, a spus Cristina Oprea Nănău, reprezentanta Fundației Gazeta de Sud.  Toate jucăriile colectate vor fi spălate și sterilizate înainte de a ajunge la copiii din satele doljene.
„Am pornit de la ideea că fiecare copil are dreptul la bucurie. Tocmai de aceea suntem bucuroși să susținem, alături de Fundația Gazeta de Sud și Ford România, această campanie. Suntem siguri că oameni de toate vârstele și categoriile sociale vor da dovadă de promptitudine, entuziasm și multă generozitate față de copiii cărora le este destinată Campania «Oferă bucuria unei jucării“. Aduceți un strop de bucurie în sufletele copiilor, un zâmbet pe buzele lor printr-un gest aparent mărunt!“, a spus Ica Diaconu, manager Electroputere Parc Craiova.
Stă în puterea dumneavoastră să transformați ziua de 1 Iunie într-o sărbătoare pentru copiii din satele doljene!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS