20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCampanie masivă de sterilizare a câinilor cu stăpân

Campanie masivă de sterilizare a câinilor cu stăpân

Clinica veterinară „Family Vet“ începe, de duminică, o campanie masivă de sterilizare a câinilor cu stăpân (Foto: Arhiva GdS)
Clinica veterinară „Family Vet“ începe, de duminică, o campanie masivă de sterilizare a câinilor cu stăpân (Foto: Arhiva GdS)

Cabinetul veterinar Family Vet din Craiova începe duminică 17 mai, o importantă campanie de sterilizare pentru câinii cu stăpân, organizată de Asociația „Romania Animal Rescue“. Evenimentul se adresează în mod deosebit persoanelor cu venituri reduse, care nu își permit să-și sterilizeze patrupedele.
„Este al cincilea eveniment de tip maraton de sterilizare a câinilor fără stăpân. Este o campanie socială și vrem să oferim această ocazie, în mod deosebit persoanelor cu venituri reduse, pensionarilor, șomerilor, celor care nu au medici veterinari în zonă, dar și celorlalte persoane. Am dori mult să vină proprietarii patrupedelor din grădini, curți industriale și cei care îngrijesc câini comunitari. Este o onoare că avem acest eveniment la Craiova“, a explicat dr. Aurelian Ștefan. Medicul veterinar a precizat că această campanie este destinată exclusiv câinilor, urmând ca, în viitorul apropiat, să fie realizat și un eveniment doar pentru pisici.
La această campanie, care va dura cel puțin până duminică, 24 mai, inclusiv, vor contribui și voluntari din Norvegia, Germania sau Marea Britanie, medicii veterinari fiind cu toții din România. „Există un număr de telefon central la care doritorii se pot înscrie, 0785.560.307. Menționăm că sterilizarea este gratuită, dar avem și posibilitatea să înregistrăm câinii. Microciparea și înregistrarea în baza de date se pot face la un preț redus. Prin aceste lucruri, vrem să venim în sprijinul oamenilor din Craiova și din Dolj“, a încheiat dr. Aurelian Ștefan. Cabinetul veterinar Family Vet are sediul pe strada Toporași, nr. 18, în zona SIF Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS