12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMedicii din Oltenia pot concura pe un post plătit cu 100.000 de euro pe an

Medicii din Oltenia pot concura pe un post plătit cu 100.000 de euro pe an

Un medic din Oltenia ar putea câștiga un salariu anual de 100.000 de euro dacă va fi angajat de un spital din regiunea sud-vest din Danemarca. Anunțul este postat pe site-urile agențiilor județene de ocupare a forței de muncă, la rubrica locuri de muncă prin rețeaua Eures. Danezii de la spitalul din Esbjerg caută un medic specialist în patologie chirurgicală căruia îi oferă, pe lângă salariu, beneficii la pensie. Contractul este pe durată permanentă, iar programul de lucru este de 37 de ore săptămânal. Concediul anual este de 6 săptămâni.
„Experiența profesională vastă în patologie chirurgicală și citologie. Viitorul angajat va fi implicat în ambele funcții de bază, dar și în diagnosticare.
Se oferă curs gratuit de limba daneză pentru aplicant, soț/soție și copii, un program de integrare a partenerului, cu un consultant personal, asistență în găsirea unui loc de muncă pentru soț – soție și integrare în Danemarca, îndrumare în ceea ce privește școlarizarea copiilor(…) asistență la găsirea unei locuințe“, se arată în anunțul de angajare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS