10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Şi-a ucis soacra în bătaie

Olt: Şi-a ucis soacra în bătaie

Marin Geoancă, de 47 de ani, din comuna Vultureşti, sat Grobşani, judeţul Olt, a fost arestat preventiv după ce şi-a ucis soacra, în vârstă de 85 de ani.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Marin Geoancă a bătut-o crunt pe bătrână, în două rânduri, evenimentul petrecându-se chiar înainte de Paşte. Ultima oară, bătrâna a fost lovită de ginerele său cu pumnii în cap, chiar în sâmbăta Paştelui.
„În fapt, s-a reţinut că în data de 8 aprilie 2015 şi, respectiv 11 aprilie 2015, inculpatul G.M., în vârstă de 47 de ani, a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi corpului, victimei V.M., cauzându-i leziuni care au condus la deces, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conform concluziilor preliminarii moartea victimei V.M. în vârstă de 85 ani a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei şi dilacerării meningo cerebrale consecinţa unui politraumatism, iar între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate”, se arată într-un comunicat remis de procurorii olteni.
Marin Geoancă a fost reţinut pentru 24 ore , vineri seară, iar sâmbătă procurorii au solicitat Tribunalului Olt arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS