21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPersonalități din 19 țări, prezente la Craiova la Conferința „After communism. East and west under scrutiny“

Personalități din 19 țări, prezente la Craiova la Conferința „After communism. East and west under scrutiny“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cea de-a cincea Conferință Inter­națio­nală „After communism. East and west under scrutiny“ a început vineri la Craiova, la hotel Meliss, iar evenimentul se derulează și pe parcursul zilei de sâmbătă.
Conferința este organizată de Centrul de Studii Politice Postcomuniste (Center of Post-Communist Political Studies-CEPOS) în parteneriat cu Facultatea de Drept și Științe Sociale de la Universitatea din Craiova. La conferință participă peste 180 de personalități din mediul academic, socio-profesional, experți din 19 țări: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Macedonia, Italia, Kosovo, Kuweit, Moldova, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, Turcia, Marea Britanie, Uzbekistan.
Conferința include 17 paneluri științifice, două paneluri Joint Doctoral and Post-Doctoral în domeniul socio-uman, un panel cu conexiune Skype, un panel poster și patru paneluri pentru studenți, nivel licență și master.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS