24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalElevii jandarmi din Drăgăşani fac practică în Mehedinţi

Elevii jandarmi din Drăgăşani fac practică în Mehedinţi

Cinci elevi aflaţi în al II–lea an de studiu la Şcoala Militară de Subofiţeri jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani se află la Jandarmeria Mehedinţi pentru desfăşurarea stagiului de practică.
Conform programei de învăţământ începând din data de 20 aprilie si până pe 22 mai, elevii parcurg ultimul stagiu de practică înainte de susţinerea examenului de absolvire al şcolii şi debutul în carieră. Cei cinci elevi  vor deprinde tainele muncii de jandarmerie în cadrul structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică ale inspectoratului, unde au fost repartizaţi. Fiecare elev îşi va desfăşura activitatea pe lângă un jandarm cu experienţă, care îi va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât, noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.
Stagiul de practică se va finaliza cu aprecierea fiecărui participant, prin acordarea unei note şi întocmirea unui raport de evaluare profesională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS